Meguiars Ultimate Wash & Wax

Luxusní, nejkoncentrovanější autošampon s příměsí karnauby a polymerů, 473 ml
Nejhustší a nejkoncentrovanější autošampon na trhu s autokosmetikou!Ultimate Wash & Wax je nejlepší způsob, jak bezpečně, šetrně a zcela bez námahy umýt Váš vůz. Obsažené voskové příměsi a syntetické polymery zároveň posilují voskovou vrstvu a zvyšují lesk a Vy tak můžete pravidelným mytím udržet vosk na povrchu Vašeho vozidla o mnoho déle!Šampon Ultimate Wash & Wax je extra vydatný a nadmíru pěnivý. Svou konzistencí navíc připomíná gel a svou hustotou Vás během několika okamžiků přesvědčí o své jednoznačné vůdčí pozici na trhu s autokosmetikou. Jakmile jej jednou vyzkoušíte, už nikdy nebudete chtít jiný autošampon.Tento autošampon můžete libovolně kombinovat s ostatními produkty Meguiar’s, ať už se jedná o leštěnky, vosky či detailery.

Cena: 299 Kč /ks
Cena bez DPH: 247,11 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Meguiars
Katalogové číslo:
 AD294439 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.