Meguiars Ultimate Microfiber Towel

Nejkvalitnější mikrovláknová utěrka, 40 cm x 40 cm
Představujeme Vám nejkvalitnější mikrovláknovou utěrku na našem trhu! Je určena ke všem detailingovým úkonům, zejména ke stírání leštěnek a vosků, mytí oken, čištění interiérových povrchů i použití na všech ostatních typech lakovaných i nelakovaných povrchů.Utěrka Meguiars Ultimate Microfiber Towel má bezešvé okraje, které zcela vylučují možnost poškrábání, které může hrozit u nešetrných nití používaných na obšití utěrek nižších úrovní kvality.Tato fantastická utěrka představuje nejvyšší, čtvrtý stupeň kvality mikrovlákna! Tak kvalitní mikrovlákno je vyráběno pouze ve dvou továrnách na celém světě a my Vám tuto špičkovou kvalitu nyní přinášíme i do České a Slovenské republiky!Poznejte nejluxusnější a nejbohatší mikrovlákno na trhu! Práci s ním si doslova zamilujete!

Cena: 339 Kč /ks
Cena bez DPH: 280,17 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Meguiars
Katalogové číslo:
 AD294633 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.