Meguiars DA Waxing Power Pads - sada voskovacích kotoučů 3" / 75 mm

Sada finišovacích kotoučů pro použití s naším jedinečným Meguiars DA Power Systemem nebo MT310 Meguiars DA leštičkou!Jedná se o tzv. "finišovací" kotouč určený pro voskování, případně finální leštění měkkých laků a laků náchylných k tvorbě hologramů a orbitální mlhy. Pro voskování použijte některý z tekutých vosků Meguiars, např. G18216 Meguiars Ultimate Liquid Wax.Pro finální doleštění měkkých a na dodatečné defekty náchylných laků použijte některou z finišovacích leštěnek Meguiars, např. G19216 Meguiars Ultimate Polish.Chtěli byste, aby Váš vůz oslňoval hlubokým a dlouhotrvajícím leskem? Pečujete rádi o svůj vůz, ale ruční leštění se Vám zdá zdlouhavé a namáhavé, a proto jej stále oddalujete?Pak pro Vás máme náš Meguiars DA Power System!Tento systém je určen pro každého, kdo chce s kosmetikou Meguiars dosáhnout těch nejlepších výsledků, srovnatelných s profesionály!

Cena: 631 Kč /ks
Cena bez DPH: 521,49 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Meguiars
Katalogové číslo:
 AD294680 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.