POZOR!! 18.4. a 19.4.2024 bude prodejna uzavřena, objednávky z eshopu budou postupně vyřizovány od 22.4.2024. Děkujeme za pochopení.

GAT Výplach motoru - moto 100 ml

Výplach motoru - moto je vhodný pro použití ve všech čtyřtaktních benzínových motorech. Odstraňuje agresivní zbytky ze spalovacího procesu. Spolehlivě rozpouští provozně způsobené usazeniny v olejovém systému. Produkt obsahuje vysoce účinná mazací činidla, která spolehlivě chrání motor během procesu čištění. Trvale odstraňuje usazeniny a zbytky z pístních kroužků, jakož i z hydraulických spojek a zdvihátek ventilů. Zabraňuje opětovné kontaminaci čerstvého oleje zbytky a usazeninami starého oleje.
Výhody
snadné použití
trvale odstraňuje usazeniny a zbytky z celého olejového systému
vrací pružnost veškerým gumovým těsněním (guferům)
výrazně zlepšuje a stabilizuje kompresi ve všech válcích
snižuje spotřebu paliva, oleje a opotřebení komponentů
snižuje emise výfukových plynů, což podporuje životní prostředí a prodlužuje životnost katalyzátoru
Postup aplikace produktu
Přidejte do olejového systému před každou výměnou oleje. Nechte motor nastartovaný cca. 15-20 minut. Dále proveďte výměnu oleje podle pokynů výrobce. Dostačuje až na 2 l oleje. Pro větší kapacity přidejte 60 ml na 1 litr oleje.

Cena: 239 Kč /ks
Cena bez DPH: 197,52 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD309091 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.