GAT Odstraňovač rzi 500 ml

Odstraňovač rzi obsahuje vybrané složky (MoS2 - Sulfid molybdeničitý) pro rychlé a efektivní výsledky při odstraňování zkorodovaných sloučenin kovů. Vysoký kapilární efekt a dobrá tekutost zajišťují, že produkt se dostane i do těch nejmenších trhlin. Antikorozní přísady zajišťují dlouhodobou ochranu kovových součástí. Tento produkt je také dokonale vhodný jako mazivo. Může být použit jako mazivo pro bowdenové kabely, řetězy a další pohyblivé části. Také může být aplikován při montáži za účelem usnadnění následné demontáže.
Výhody
zabraňuje zatuhnutí šroubových spojů
pomoc při odstraňování zrezivělých kovových sloučenin
uvolňuje zkorodované spoje, jako jsou matice a šrouby
proniká rzí a odstraňuje pískavé a vrzající zvuky.
trvalé mazání šroubových spojů, vedení a všech typů kluzných ploch
Postup aplikace produktu
Hrubě očistěte povrch a veškerou volnou rzi odstraňte drátěným kartáčem. Před použitím nádobu důkladně protřepejte. Nastříkejte produkt ze vzdálenosti asi 20 - 30 cm a nechte jej několik minut působit. Ošetřené spojení lze nyní uvolnit. U silně zkorodovaných spojení může být proces opakován.

Cena: 399 Kč /ks
Cena bez DPH: 329,75 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD309088 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.