POZOR!! 18.4. a 19.4.2024 bude prodejna uzavřena, objednávky z eshopu budou postupně vyřizovány od 22.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Wilwood 120-14709 DynaPro Radial Mount Caliper

Čtyřpístkové radiální třmeny s těsněním proti prachu Dynapro (DPR-DS) jsou příkladem pokračujících procesů modernizace a zlepšování společnosti Wilwood. Zkombinujte čistě závodní technologii s novou generací výkonnostních vylepšení Wilwood. Dynapro-DS kombinuje univerzálnost radiální montáže s elegantním profilem, vynikající pevností a extrémní odolností za nepříznivých podmínek. Přidání těsnění stěračů prachu umožňuje použití tohoto třmenu v lokalitách, které vyžadují způsob utěsnění prostředí. S celkovou hmotností pouhých 3,58 liber se řada třmenů Dynapro stala oblíbenou volbou pro širokou škálu sportovních, rally a terénních jízdních aplikací.
 
Síla Dynapro je kombinací procesu a designu. Proces kování stess-flow znovu vyrovnává vnitřní strukturu zrna kovu tak, aby proudil do obrysu tělesa třmenu. To produkuje součást s vynikající pevností oproti obráběným blokovým dílům nebo odlitkům. Konstrukce těla generovaná FEA má radiální přechod mezi pístovými otvory a třmenovými můstky. To eliminuje makinované kroky a ramena v této kritické oblasti pevnosti a podstatně zvyšuje odolnost proti průhybu a oddělení těla při vysokém zatížení. Zkoušky strukturální deformace a objemového výtlaku prokázaly účinnost této inovativní konstrukce. Sečteno a podtrženo je pevný pedál s vynikající brzdnou silou.
 
Dynapro je k dispozici ve třech konfiguracích. Standardní třmeny pro rotory do 12,19 ”jsou vybaveny prachotěsnými písty z nerezové oceli pro maximální ochranu před úlomky po kolejích nebo vozovkách v aplikacích se středními a vysokými teplotami. K dispozici je verze s dlouhým poloměrem pro uložení rotorů až do 13,00 ”. Konkurenční modely, které používají izolované písty Thermlock k zajištění dodatečné ochrany před přenosem tepla z podložek. Všechny třmeny Dyanpro lze také dodat s písty Thermlock pro maximální tepelnou ochranu v aplikacích s trvalým vysokým teplem.
Písty:
Počet pístů - 4
Oblast pístu (in²) - 4,80
Typ pístu - nerez
Prachová bota - Ano
Rozměry rotoru:
Šířka rotoru (palce) - 1,00
Průměr rotoru (palce) - 12,19
Rozměry podložky:
Plocha podložky (in²) - 6,36
Hlasitost padu (v³) - 3
Zatížení a materiál:
Materiál - hliník
Hmotnost (libry) - 4,3

Cena: 7 924 Kč /ks
Cena bez DPH: 6 548,76 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD300455 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.