POZOR!! 18.4. a 19.4.2024 bude prodejna uzavřena, objednávky z eshopu budou postupně vyřizovány od 22.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Rotační zubová pumpa - 1otáčka / 1litr

Akce

Běžně se používá pro čerpání nízkoviskozních a nekorozivních kapalin na ropné bázi, jako jsou benzin, nafta, petrolej. Dále je hojně využívána na různé druhy olejů (hydraulický, motorový, převodový).
1 otáčka / 1litr
 

Cena: 3 300 Kč /ks
Cena bez DPH: 2 727,27 Kč
Dostupnost:
Na cestě
Značka:
ostatní
Katalogové číslo:
 AD001815 

Informace o produktu

Vyrobena z kvalitní lité hliníkové konstrukce -  mechanicky velmi odolná. Sání 800 mm, výkon 1 l/otáčka. Přečerpá až 100 l/min. Zubový převod umožňuje čerpání tam i zpět.. Vertikální dopravní vzdálenost až 15 m, horizontální vzdálenost až 50 m. Zákaz používání organických rozpouštědel, louhů, kyselin a kapalin na bázi vody. Součástí je filtr hrubých nečist. a PE výdejní hadice.

 

Technická data: 

  • typ: rotační
  • materiál čerpadla: hliník
  • materiál těsnění: teflon
  • čerpané médium: olej hydraulický, motorový, strojní, převodový, nafta, petrolej, benzin
  • výkon (litry/zdvih): 0,35
  • sací výška: 1 000 mm

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.