Omezovač brzdného účinku Wilwood

Korektor sily brzdění je zařízení, které se používá ve vozidlech bez ABS systému. Jeho hlavni funkce je záruka vhodné proporce zatíženi mezi přední a zádní nápravou vozidla během brzdění.
Korektor sily brzdění hodně zlepšuje efektivnost brzdění a bezpečnost řidiče. V případě některých vozidel korektor je potřebný, z důvodu, že vždycky během brzdění, mnohem vetší sila je směrovaná na přední nápravu. Důvodem je nejméně vetší hmotnost přední části vozidla – tam neboť je umístěn motor.
Komponenty firmy Wilwood jsou provedené vždycky z materiálů nejvyšší kvality. Dostupný kolektor je provedeny z kovaného hliníku a obsahuje precizní ovládací kolečko pro regulaci tlaku na zádní nápravě. Rozsah práce je 100-1000 psi (7-70 bar) dokonce při obrovském rozdílu brzdové sily mezi nápravami.
Závit vstupu/výstupu: M10 x 1.0       
Snížení tlaku: o 57%

Cena: 1 680 Kč /ks
Cena bez DPH: 1 388,43 Kč
Dostupnost:
Skladem
Značka:
Katalogové číslo:
 AD276611 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.