Meguiars ScratchX 2.0 - leštěnka s voskem na lehké, lokální defekty laku, 207 ml

Meguiar‘ vyvinul přípravek ScratchX 2.0 na lehká lokální poškození laku, oděrky a škrábance, navíc posílený o polymerový vosk pro perfektní ochranu, kterou dodáte laku přímo v průběhu leštění. Mějte jej vždy po ruce pro rychlé odstranění lokálních povrchových defektů. Konkurenční výrobky často buď pouze skryjí vady nebo naruší povrch laku.
Jeho složení bylo speciálně designováno pro rychlou ruční aplikaci. Odstraníte s ním jemné, izolované škrábance, poškození od nehtů, zejména v oblasti pod klikami dveří a také oděrky od dveří vedle parkujících vozů. Unikátní mikroabraziva odstraní tato poškození rychle, a přitom jsou zcela bezpečná pro všechny typy lesklých laků. Není to jen krátkodobé zamaskování poškozeného místa, ale skutečné odstranění.

Cena: 499 Kč /ks
Cena bez DPH: 412,4 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Meguiars
Katalogové číslo:
 AD294498 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.