Kombinovaný dávkovací ventil Wilwood 260-11179 s brzdovým spínačem

Nový kombinovaný proporcionální ventil Wilwood podstatně zjednodušuje montáž, instalaci, zapojení a proporcionální nastavení brzd u vozidel s vlastními brzdovými systémy. Kombinovaný blok udržuje úplnou izolaci mezi předními a zadními okruhy kapalin a lze jej použít ve spojení s jakýmikoli sestavami tandemového výstupu nebo dvojitým montáží hlavního válce. Zadní okruh má jeden vstup a jeden výstup s nastavitelným dávkovacím ventilem. Přední okruh má jeden vstup se dvěma vývody. Lze jej provozovat jako jedinou zásuvku s jedním ucpaným výstupem nebo jej lze použít k rozdělení potrubí na cestě k předním třmenům.
Materiál - hliník / ocel

Cena: 3 044 Kč /ks
Cena bez DPH: 2 515,7 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD300456 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.