Intercom FMT120 Peltor

Peltor FMT120 Rally poskytuje plne duplexní spojení s extrémne vysokou kvalitou zvuku. Audio výstup (AUX) interkomu umožnuje nahrávání komunikace mezi pilotem a navigátorem. Prepínac utlumení pro zmenu citlivosti mikrofonu pilota. Mikrofon pilota je standardne nastaven s citlivostí o 10 dB nižší než mikrofon navigátora.

Cena: 5 724 Kč /ks
Cena bez DPH: 4 730,58 Kč
Dostupnost:
Na objednání
Značka:
ostatní
Katalogové číslo:
 AD001822 

Informace o produktu

Oddělené ovládání hlasitosti pro pilota a navigátora. Kontrolka LED ukazuje, zda je systém ve stavu zapnuto nebo vypnuto, a upozorní na nízký stav baterie. Pripojení EXT pro mobilní telefony a vysílacky. Pripojení pro tlacítko Push to Talk (PTT) kompatibilní s prilbou pro rallye Peltor G78. Možnost prepnutí mezi dynamickým a elektretovým mikrofonem. Napájení 12V, alternativní anpájení 9V, provozní doba 10hodin na 9V bat., hmotnost 354g (s 9V baterií).

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.