GAT Utěsňovač chladícího systému 300 ml

Utěsňovač chladícího systému slouží pro použití ve všech vodou chlazených, uzavřených chladicích systémech (užitková vozidla, osobní automobily, průmyslové výměníky tepla). Spolehlivě utěsňuje vlasové trhliny a malé netěsnosti. Rychlá a snadná aplikace. Také slouží pro preventivní použití.
Výhody
zabraňuje ztrátám chladící kapaliny
chrání před poškozením motoru
pomáhá vyhnout se nákladným opravám
spolehlivě utěsňuje trhliny a zabraňuje i sebemenším únikům kapaliny
Postup aplikace produktu
Nejprve zkontrolujte chladící kapalinu. Dále pak přidejte produkt do teplého chladícího systému a přesuňte všechny prvky topení do polohy ,,max'. Nechte motor nastartovaný cca. 10 min a poté zkontrolujte hladinu chladící kapaliny a otestujte, zda bylo těsnění úspěšné. 300 ml dostačuje pro chladicí systémy o objemu 12 l.Pro větší objemy přidejte 25 ml na 1 litr chladicí kapaliny.

Cena: 370 Kč /ks
Cena bez DPH: 305,79 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD309072 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.