POZOR!! 18.4. a 19.4.2024 bude prodejna uzavřena, objednávky z eshopu budou postupně vyřizovány od 22.4.2024. Děkujeme za pochopení.

GAT Univerzální mazací sprej 400 ml

Univerzální mazací sprej obsahuje vysoce aktivní složky pro redukci tření, opotřebení a poškození. Produkt je voděodpudivý a vytlačuje vlhkost. Účinně pomáhá uvolňovat zkorodované kovové části, promazává a eliminuje pískavé zvuky způsobené třením.
Výhody
snižuje tření, čímž se zmenšuje opotřebení
vytváří stabilní, vodoodpudivé mazací bariéry, které chrání před korozí
snižuje čas a úsilí potřebné k montáži a demontáži
vhodný k dlouhodobému používání
prodlužuje životnost součástek
Postup aplikace produktu 
Před aplikací řádně očistěte součásti, které se mají ošetřit. Před použitím dobře protřepejte. Produkt stříkejte rovnoměrně ze vzdálenosti cca. 15 až 20 cm, nechte jej chvíli působit a poté pokračujte v práci. Opakujte postup pro silně zkorodované součásti. Pro vytvoření efektivní ochranné bariéry na povrchu nechte produkt po aplikaci řádně zaschnout.

Cena: 374 Kč /ks
Cena bez DPH: 309,09 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD309086 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.