GAT Sprej na čištění sání naftových motorů 400 ml

Sprej na čištění sání naftových motorů je určen k čištění a ochraně celého systému sání vzduchu, jako je sací potrubí, ventil EGR (recirkulace výfukových plynů) a sací ventily naftových motorů, které jsou ovlivněny sazemi a jinými usazeninami. Výrobek je speciálně navržen pro čištění systému sání vzduchu a spalovací komory bez demontáže dílů v motoru. Unikátní přísady účinně odstraňují saze, pryskyřici a lepivé usazeniny ze vstupu vzduchu a obnovují maximální výkon motoru.
Výhody
čistí a chrání celý systém přívodu vzduchu
snižuje potřebu paliva a množství vypouštěných výfukových plynů
zajišťuje hladký a bezproblémový chod motoru
odstraňuje usazeniny ze systému přívodu vzduchu, spalovacího prostoru, škrtících ventilů, vstupních a výstupních ventilů a sedel ventilů
vhodný pro všechny dieselové motory (i s DPF)
Postup aplikace produktu
V 1sekundových intervalech vstřikujte do systému sání (hned za snímačem váhy vzduchu) zahřátého a běžícího motoru (cca. 2500 otáček / min). (Nepoužívejte na turbodmychadlo nebo mezichladič. Mohou být očištěny produktem, když NEBUDE motor běžet.) Pozor: otáčky motoru se mohou během aplikace zvýšit! Aplikaci přerušte vždy po 5 až 6 dávkách a počkejte, až se normální otáčky samy zotaví. V případě potřeby mírně zrychlete, abyste zabránili zastavení motoru. Pokračujte, dokud není celá láhev prázdná. Poté nechte motor několik minut běžet na volnoběh. Produkt působí v průběhu aplikace. Doporučuje se aplikovat při každé servisní údržbě vozidla nebo v případě potřeby. Po čištění sání je vhodné vymýt motorový olej pomocí produktu Výplach motoru. 
Pozor: Zbytky velkého množství par rozpuštěného oleje mohou způsobit nadměrný chod motoru. Potom musíte okamžitě uškrtit veškerý přívod vzduchu do motoru, aby se zastavil. Jinak může dojít k poškození motoru!

Cena: 399 Kč /ks
Cena bez DPH: 329,75 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD309057 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.