GAT Čistič chladícího systému 300 ml

Čistič chladícího systému obsahuje rychle reagující složky k odstranění provozem způsobených nečistot z celého chladícího systému. Slouží pro použití ve všech vodou chlazených, uzavřených chladicích systémech (užitková vozidla, osobní automobily, průmyslové výměníky tepla). Dále čistí kompletní chladicí systém, rozpouští a odstraňuje vodní kámen a zlepšuje výkon ventilů, termostatů a vodních čerpadel.
Výhody
vylepšený výkon topení a chlazení
zvyšuje provozní odpovědnost chladícího systému
prodlužuje životnost všech agregátů
rozpouští a odstraňuje vodní kámen
zvyšuje funkčnost ovládacích ventilů, termostatů a vodních pump
Postup aplikace produktu
1) Přidejte do chladicí kapaliny. 2) Nechte motor bežet na volnoběh zhruba 15-40 minut (v závislosti na velikosti systému) pro dosažení provozní teploty. 3) Po vypuštení důkladně propláchněte čistou vodou. 4) Proveďte výměnu chladicí kapaliny dle pokynů výrobce. Vhodný pro všechny uzavřené vodní chladicí systémy a tepelné výměníky. 300 ml vystačí až na 10 litrů chladicí kapaliny. U většího množství přidejte 30 ml na litr chladicí kapaliny. Interval použití: před každou výměnou chladicí kapaliny.

Cena: 399 Kč /ks
Cena bez DPH: 329,75 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD309074 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.