Nůžkový stan 6m x 3m - Krémová

Doprava zdarma

Jeden z nejpopulárnějších komerčních stanů SR5 Racing. Se svým 18m x 2m může snadno pojmout celé závodní auto nebo několik výstavních stolů, což je ideální pro závody nebo obchodování. Lze jej také rozdělit do dvou čtvercových úseků.

Cena: 22 999 Kč /ks
Cena bez DPH: 19 007,44 Kč
Dostupnost:
Skladem
Značka:
Katalogové číslo:
 AD264750- 
Technické parametry
Rorměry 6m x 3m
Velikost balení rámu: 160cm x 48cm x 32cm
Hmotnost: 64kg
Stan včetně 6x bočnice + taška

Varianty produktu

Informace o produktu

Rám:

Šestihranný design 46 mm s vnitřním trubkovým rámem, komerční hliníkový rám. Silné zesílené nylonové spoje, upevnění rychloupínacích kolíků, výškově nastavitelná výška 5 pozic, jedinečná střešní konstrukce s vícebodovou podporou, svařované nohy.

 Baldachýn:

 380g polyester, vnitřní pryžový povlak pro maximální pevnost a ochranu před deštěm, teplovzdušné lepené švy, plně vodotěsné. Jsou opatřeny očky pro připevnění k rámu pomocí šroubovacích kuliček, které zabraňují hromadění vody v rozích. Retardér hoření podle normy: BS 7837: 1996.

 Boční závěsy:

 380g polyester, vnitřní pryžový povlak, suchý zip Quick-Fit systém s rohy na zip, extra popruhy na zavazadla v rozích, 2-3 očka na dně každého panelu, plně vodotěsné. Retardér hoření podle normy: BS 7837: 1996.

 

Sada obsahuje: 2 velkoplošných průhledných okenních panelů vyrobených z vysoce kvalitního elastického materiálu (Wachovo okno je vybaveno vnitřní roletou, šířka 3m), 2 pevné panely (šířka 6m), 2 extra široké dvojité zipové dveře (šířka 3m)

 

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.